TACK!!!!

Jag vill tacka Er för alla fina ord å komplimanger ni ger mig, både här, på Facebook å när ni träffar mig :) Som sagt så brukar jag inte bli generad, men jag blir det ganska ofta nu förtiden.. :)
Har även fått lite nya smeknamn som Räkan, Myran å den lövtunna, haha undrar vad jag heter om ett halvår ;)

Nu har jag varit å inhandlat lite nya kläder, å det e tack vare min underbara mamma som gav mig ett presentkort i min favvoaffär AIMA! Stort tack till dig mamsen ♥
Det blev två tunikor å en tröja, så nu har jag lite nytt å snyggt å jobba i!

Jag har varit ganska trött den sista veckan, å har börjat fundera på om jag inte får i mig tillräckligt med näring.. Det kan ju ha med väder å mörker oxå att göra, jag brukar ju vanligtvis ha en liten höstdepression i november. Så jag ger det en vecka till, e jag inte piggare då så får jag kolla upp det..

Idag har jag varit på Bykrogen med mams paps å lillebror å ätit julbord, å det e såååå gott!!! Tro det eller ej, men jag smakade på ganska mycket där ute :) Men det blir ju inga mängder som "vissa andra" kan trycka i sig.. Å ni som har ätit julbord med vår familj vet ju vem det e ;) men jag kan säga att det e tur det, för då kunde jag vila magen mellan tuggorna så vi va två stycken som åt lika länge å då snackar vi en å en halv timme, haha :)
Det va supermysigt att träffa familjen så här en söndag ♥

Jag har inte vägt mig på en vecka nu å tänkte vänta några dagar till innan jag gör det, för man blir ganska besviken när det inte hänt nått på vågen.. Så under tiden så glädjs jag åt alla kilona jag redan tappat, för det e trots allt 16,5kg, så nu ger jag mig själv en klapp på axeln å säger - Fan vad bra jobbat Sara!!

Nu önskar jag Er en fortsatt underbar 1:a advent å massor av löööve!!

Hugs & Kisses


Va ju tvungen att smaka.. ;)

Ja jag har provat att dricka vin, frestelsen blev för stor ;) Å ni ska tro att det va gott, det va bättre än nått annat i hela världen ska jag säga!!
Vi satt på O`Learys i lördags efter Winnerbäck konserten, som för övrigt va skitbra. När kära Kenta går av så sätter hon sig med oss med sitt vinglas, jag kunde inte låta bli att ta en liten sipp :) Jag blev lite snurrig men det gick över ganska fort igen, så jag beställde minsann in ett glas som jag satt å drack på ett par timmar.
Så med andra ord om jag tar det försiktigt så kan jag ta ett glas vin oxå vid speciella tillfälle, nu får jag vänta till den 5:e innan jag dricker nått, men nu har jag iaf provat så jag vet hur jag reagerar!

Har gjort ett litet inköp oxå.. Vi va på Ceninos invigning i de nya lokalerna, som nu ligger dom bredvid Donna, så givetvis så va vi ju tvungna att kolla in hos grannen oxå. Jag har aldrig i hela mitt liv handlat på Donna, men nu hittade jag en klänning som va så snygg å det stod verkligen mitt namn på den så jag kunde inte låta bli :) Så nu har jag satt temat till vår julfest den 5:e, mönstrat ska det va :) Kommer in ett foto på detta snygga plagg senare..

Åhhh ja just det ja, jag har ju gått ner ett kilo till nu!!! Så nu e det 11kg efter op, å det känns kanon!!!

Jag gillar ju inte riktigt det där med foto, iaf inte när jag e nykter ;P men jag har ju fått posa lite för alla mina kära läsares skull.. Så jag tog å mig samma klänning som jag har på det förra fotot å fick Maria till att fota!

Jag brukar inte be om kommentarer, men nu får ni gärna skriva vad ni tycker så e ni söta ♥


Ikväll ska jag på bio med min kära vän Cherie, vi ska se New Moon, å jag tror att den e fantastiskt bra, men det återstår ju att se ;)

Önskar Er en underbar kväll med massa myz!!

Hugs & Kisses


Det står still....

Har vägt mig varje dag den sista veckan å det händer inte ett skit!! Helst hade jag ju velat att den skulle hoppat ner 1kg om dagen, haha ja ni fattar vad jag menar :)

Men samtidigt så tycker jag att det e bra att det inte går för fort, då hinner ju både min kropp å mitt psyke med! Å det e ju inte det att jag inte märker att jag blivit mindre, jag har absolut inga byxor som passar längre.. å mina tunikor å klänningar börjar sitta ganska löst, så nu får jag nog snart gå å inhandla lite skärp till min numera synliga midja ;)

Jag har bestämt att jag ska försöka hålla mig så länge som möjligt innan jag köper nya kläder, det känns ju ganska onödigt att köpa en mellangarderob..


Nu ska ni tro att jag e sugen på vin, det har gått 7 veckor sen jag drack denna röda underbart goda dryck.. men det kommer att dröja lite till.. Jag har bestämt att jag ska hålla mig hela november ut oxå!
Den 5:e december smäller det :) Då e det julbord med Myran girlsen, å vi ska va hemma hos Emma, så då e det ingen fara om jag trampar igenom efter ett halvt glas vin ;)

Ska jag va ärlig så e jag nästan lite nervös inför att dricka första gången, haha men det ska nog gå bra :)


Nu har jag fått lite påtryckningar om att lägga upp lite foto här på bloggen, så jag lovar att ta tag i detta så fort som möjligt! Börjar med att lägga upp en bild som togs kvällen då jag hade min sista berusade utgång, 4 veckor innan operationen, så det e med andra ord en riktig party bild :)

Så håll till godo, så lovar jag att lägga upp en ny bild så fort kameran har fångat mig :)



Ha en underbar kväll, å missa för guds skull inte fjantarna i Paradise Hotel!!

Hugs & Kisses

Party party, 15 kg större...


Nu händer det grejor på vågen!!

Jag ställde mig på vågen i morse, å höll på att ramla av igen!! Jag har alltså gått ner 10 kg sen operationen, fattar ni??? 10 kg!!! Å det känns SÅÅÅÅ jävla bra!!! (ursäkta uttrycket..) Det e helt fantastiskt, å det har inte ens gått en månad :)
Sen va det ju det där med mina bröst, mmm Patrik har rätt dom har blivit mindre.. men inget gott som inte har nått ont med sig, men det e ju inte bara dom som blir mindre det e ju faktiskt allt annat oxå på kroppen. Så jag ska nog klara denna krisen med ;P

Va inne hos mina kära vänner Tove å Lotta  Aima idag, jag skulle bara säga hej men kunde inte undgå att kolla liiiite bara... Tove tog fram en underbart snygg kofta som jag bara skulle prova, hihihi ja alla kan ju räkna ut att den koftan följde med mig hem :P

Men det va inte dit jag skulle komma, utan det va att jag först provade strl L å den satt ganska bra, lite stor, men hade blivit alldeles för stor inom 2 veckor, så jag skulle prova M men den va slut.. Tove tar då fram strl S, å jag säger att det finns inte en chans att jag får på mig den!! - Prova den iaf!! säger Tove.. Jag tar på mig den å den e snygg på, å om 2-3 veckor e den skitsnygg på :)  Haha strl S!!! Det Ni ;)

Jag trodde att helgerna skulle bli svåra, alla andra (nästan iaf) festar å går ut om inte både fredag å lördag så iaf en av dagarna.. De första två helgerna va ganska jobbiga, men nu kan jag säga att det e hur skönt som helst att va nykter å vakna pigg på söndagen. Jag va ute en sväng på BTG i lördags å det jag tänkte när jag träffa mina fulla kära vänner va : Usch vad du kommer att va sleten å bakis imorgon!! Å med detta menar jag inte att jag ska bli nykterist, men det e faktiskt helt okay att gå ut nykter å vakna pigg dagen efter :) Hahaha, det trodde ni aldrig skulle komma från mig va? Partyprinsessan her self ;)

Nu vill jag ännu en gång tacka för alla lyckönskningar jag fått, å även alla fina komplimanger som nu helt plötsligt dröslar över mig :) Jag e Er evigt tacksam!!


Kärlek till Er alla ♥

Hugs & Kisses


RSS 2.0