Ny energi

Kom hem från Egypten igår, har haft en heeelt underbar resa med mina goa vänner Rolf å Danila! Solat, badat, ätit å druckit gott :) På alla restauranger vi varit har dom trott att jag inte gillat maten eftersom jag ätit så lite.. Jag gav mig inte in på att förklara varför utan sa bara att jag va liten i maten :)

Det va skönt att komma bort lite, har inte mått så bra den sista tiden innan resan.. Jag brukar ha höst å vinter depression i oktober-november, men eftersom operationen va då så hade jag så mycket annat att tänka på så den kom lite senare ist..

Men nu ska jag nog klara mig på denna resan ett tag framöver, ska väl erkänna att jag gärna åker snart igen men då får jag nog vinna på lotto eller nått för att kunna ha råd med det ;P

Vågen har stått stilla ett tag nu, har gått ner 27kg allt som allt å det e ju en hel del :)
Jag va på återbesök hos läkaren i mitten på januari. Allt ser bra ut å jag har en normal viktnedgång. Som dom flesta vet så ska man normalt ligga på ett BMI på 25 om man e kvinna, å för att jag ska hamna där behöver jag gå ner ca 18 kg till.. Å detta tycker jag e helt sjukt, å det sa jag till läkaren å han höll med mig. Jag har inget farligt fett kvar på min kropp eftersom allt e jämt fördelat, så BMI 25 e inget jag behöver eftersträva.. Å det e ju tur, annars hade ni fått leta efter mig bak lyktstolparna ;P

Jag har inte fått in bilderna på datorn från resan, men så fort dom finns där så lovar jag att uppdatera Er :) Kan tom tänka mig att lägga in en bikinibild ;)

Så här såg det ut när vi snorklade, dröm Er bort i vintermörkret...



Hugs & Kisses ♥


RSS 2.0