I love my job!!

Det e sååå skönt att jobba igen, även om det bara e 4-5 timmar om dagen så e det helt underbart att ha något å göra på dagarna! Haha, det låter som jag har har varit hemma hur länge som helst, men 10 dagar kändes som det :)

Det har inte hänt något på vågen sen i lördags, men jag e ganska nöjd med mina 6kg på två veckor, jag får väl låta kroppen hämta sig lite oxå ;P

Jag äter nu lite fastare mat, allt som kan mossas med gaffeln räknas till puré. Men jag måste erkänna att det e riktigt nimt å köpa en burk barnmat å dessutom bli mätt på det :)
Igår va jag riktigt flitig å gjorde soppa med köttfärs å potatis i, den blev supergod!! Å bara att få tugga på en bit potatis känns som rena lyxen jämfört med de släta sopporna jag levde på förra veckan.
Jag har fått ganska bra rutin på min matklocka, den "ringer" ju varannan - var tredje timme, å då äter jag. Å jag har faktiskt inga större problem att sitta med när andra äter, tyckte det va ganska jobbigt i början, men som sagt det stör mig inte längre.

Träffade på en killkompis idag som gav mig den bästa komplimangen på länge - Du e redan vacker, å du kommer att bli sjuuukt vacker!!  Gissa om jag blev glad :)

Kärlek till Er alla ♥


Hugs & Kisses


Kommentarer
Postat av: Lina

Förstår att den kommentaren gjorde dig glad....men gumman...du va ju vacker innan oxå :) kramis

2009-10-21 @ 22:48:22
Postat av: Vonne

Sen sitter inte det vackra på utsidan utan det kommer från insidan. Och det är du född med gums.<3

2009-10-22 @ 09:33:38
Postat av: Jonnis

Du har alltid varit vacker kusin! Både på in- och utsidan! Love you <3

2009-10-22 @ 14:19:24
URL: http://jonnatornemark.blogg.se/
Postat av: Frida Jeansson

Måste bara säga att det är sååå kul att läsa om dina framsteg i bloggen! Tycker du kan blogga lite oftare ;)

2009-10-23 @ 20:08:18
Postat av: Pillan

Ja "Karin" de e vi alla glada för att du love your job hehehe jag tänkte snart komma och utnyttja mitt presentkort.. vi får väl se hur kort det blir...Kan f.n knappt borsta ut de...Ha en bra dag och hoppas det står ngt riktigt smarrigt på menyn idag..

Kram

2009-10-28 @ 08:38:20
URL: http://wandasar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0